Impactul chestionarelor în deciziile vieții cotidiene

Context

Deciziile reprezintă o parte esențială a vieții, de la cele triviale la cele dificile și complexe. Acest articol propune o metodă facilă și eficientă de a lua decizii, prin utilizarea unui instrument intuitiv și ușor de utilizat: sondajul.

Sondajul ca instrument decizional în socializare

Atunci când vine vorba de decizii sociale, cum ar fi alegerea unui loc de întâlnire sau tipul de alimentație la o întâlnire cu prietenii, un sondaj poate ajuta enorm. Prin realizarea unui sondaj se pot colecta preferințele tuturor participanților, inclusiv restricțiile alimentare și disponibilitatea temporară a fiecăruia.

Propunerea noastră de sondaj pentru socializare

În cazul unui sondaj destinat socializării, se propune un chestionar cu un număr mic de întrebări – în jur de 7-10, foarte precise. Respondenții ar trebui să-și aloce 3-4 minute pentru a completa sondajul. Sondajul poate fi trimis prin e-mail sau poate fi generat un link web, care poate fi distribuit pe rețelele de socializare sau transmis prin SMS, folosind aplicatia Total Survey.

my image name 1

Importanța sondajelor în deciziile legate de amenajarea locuinței

Mutarea într-o casă nouă sau redecorarea unei locuințe existente poate fi supusă unui număr mare de decizii, care pot deveni copleșitoare. Crearea unui sondaj despre designul interior poate ajuta la navigarea prin diferitele opțiuni de pe piață, pentru a lua o decizie informata.

Propunerea noastră pentru sondajul de amenajare a locuinței

În cazul unui sondaj de amenajare a locuinței, se pot crea mai multe sondaje cu diferite tematici. Se pot utiliza întrebări sub formă de scală de evaluare tip emoji, în alegere între 1 și 10 puncte de satisfacție privind diferitele elemente de mobilier sau decorațiuni.