De 20 de ani la dispozitia ta

Cu o experienta de peste 20 ani in consultanta, Total Survey va sta la dispozitia dvs. cu dorinta de a va ajuta compania mica, mijlocie sau mare sa se dezvolte cu ajutorul aplicației noastre.

Total Survey  este o intreprindere formata din consultanti cu experienta, dobandita atat in interiorul intreprinderii noastre, cat si in anii de activitate profesionala derulate in alte companii.

Povestea noastra

Începutul nostru au fost sondajele de opinie si studiile de piata, ulterior am depistat ineficienta unui studiu facut in mod conventional si am decis sa construim o aplicatie de la zero care are scopul de a revolutiona acest domeni. Suntem o intreprindere implicata si dedicata clientilor nostri.  Echipa noastra doreste sa ofere intotdeauna rezultate de calitate in cel mai scurt timp.

Echipa Total Survey ia in considerare viziunea clientilor si o completeaza cu expertiza lor clara dobandita din alte situatii. Dorim sa avem o colaborare eficienta cu fiecare client/distribuitor printr-o comunicare reciproca, ascultare de propuneri din partea fiecaruia si sprijinirea acestora in situati dificile cu solutii.

Misiunea Total Survey

Aplicatia Total Survey a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor mostri servicii inteligente și creative, pentru a le asigura succesul, într-o manieră optimă prin utilizarea unei aplicatii in situatiile lor cele mai critice.

Total Survey este o aplicatie ce prezinta avantaje clientilor dar si distribuitorilor ce decid sa lucreze cu noi. Aplicatia este de o utilitate uzuala si zilnica, in fiecare zi o organizatie sau o persoana iti cere parerea fata de un serviciu sau produs achizitionat „ce parere ai despre …?”.

Obiectivul Total Survey constă în oferirea unor servicii IT de un înalt profesionalism, care să aducă satisfacții maxime clienților noștri prin utilizarea aplicație noastre.

Misiunea noastra constă în identificarea permanentă a nevoilor clienților noștri și oferirea unui pachet de servicii IT pentru ca acestea sa obtina rezultate vizibile, ce vor mai exact clientii lor.