Alătura-te unei echipe de distribuitori la nivel national

Devino și tu un partener esențial al Total Survey! În calitate de distribuitor, misiunea ta va fi aceea de a promova si vinde aplicația noastră, de a aduce aceasta inovație în mâinile companiilor și instituțiilor din întreaga țară. Cu Total Survey, ai ocazia de a deveni un adevărat ambasador al inovației!

De ce sa vinzi total survey?

Potențial de profit.

Poti câștiga sume frumoase bani, procentual, din vânzarea aplicației Total Survey. Cu cat vinzi mai mult, cu atat venitul tau va creste.

Oportunități de parteneriat.

Intrând in comunitatea Total Survey, vei avea acces la distribuitori la nivel național, de la care vei învăța cu siguranță foarte multe lucruri.

Diversificarea portofoliului.

Avand o aplicație atat de complexa în portofoliul tau de vânzări va atrage mai mult ca sigur clienți noi si iti va consolida relatiile cu cei deja existenți.

Adaptabilitate si inovatie.

Aplicatia Total Survey poate fi personalizata pentru a satisface diferitele nevoi ale clienților, lucru care reprezintă un real avantaj. În plus, vânzarea unei astfel de aplicatii te va propulsa in lumea tehnologiei.

Scalabilitate.

Cel mai mare avantaj pe care vânzarea aplicației Total Survey ți-l aduce este acela ca nu ai un venit fix. Fiind procentual, ai ocazia si șansa de a te dezvolta cat de mult iti doresti, deoarece vei fi intotdeauna răsplătit pe măsura.

Ai șansa de a crea conexiuni valoroase.

Clienții perfecți pentru aplicația Total Survey sunt afacerile, mici, mijlocii si mari, dar si instituțiile. În acest fel, poti lega parteneriate sau relații de durata cu foarte multe persoane importante.

Vrei să te alături echipei noastre de distribuitori?

Unii din clientii nostrii