Cum te putem ajuta dacă deții un HOTEL?

Ești manager sau proprietar de hotel? Cu Total Survey poți monitoriza modul în care angajații se poartă/lucrează, evalua calitatea serviciilor, poți primi feedback instantaneu de la clienți, vei putea crește satisfacția acestora având o bază reală de la care să pornești, vei eficientiza procesele operaționale și multe alte lucruri de acest fel! 

Vei știi dacă angajații își fac treaba așa cum trebuie sau nu, direct de la clienți

Prin crearea unor chestionare cu diverse întrebări adresate clienților, poți afla tot ceea ce-ți dorești să știi despre serviciile prestate de către angajații tăi. 

  • Clienții își vor trimite feedback-uri despre cum a fost șederea lor la hotel, dacă prosoapele au fost schimbate la timp, dacă au fost mulțumiți de curățenia din camere, de personal etc. 
  • Tu descoperi clar care sunt punctele tari și punctele mai puțin bune ale afacerii tale, astfel le vei putea rezolva direct, știind din prima pe ce să te axezi.

Care este valoarea pe care o oferi clienților tăi?

Cu ajutorul unor chestionare bine formulate pe care să le trimiți clienților tăi, vei afla care este perspectiva acestora față de produsele sau serviciile tale. De exemplu, dacă vinzi produse din gama beauty, cu ajutorul acestor chestionare vei descoperi dacă produsele tale sunt satisfăcătoare pentru cliente, dar și cum le poți îmbunătăți. 

  • Primul pas este să colectezi contactele clienților tăi, iar mai apoi să le trimiți chestionare cu privire la experiența pe care au avut-o folosind produsele tale. 
  • În final, vei primi răspunsurile clienților tăi, iar tot ce-ți mai rămâne de făcut este să le analizezi și să tragi o concluzie, iar mai apoi să te decizi asupra unei potențiale strategii. 

Cât de calitative sunt facilitățile pe care le oferi la hotelul tău?

În cazul în care administrezi un hotel, cu siguranță și tu îti doresti să stii cât de multumiți sunt clienții de facilitățile pe care le oferi. Poti face acest lucru prin intermediul chestionarelor din aplicatia Total Survey. În cadrul acestora poti include întrebări despre diferitele facilități pe care le oferi. Acest lucru te va ajuta să ai la rândul tău o perspectivă cât se poate de realistă asupra acestora și să le poți adapta mai ușor trendurilor ce se schimbă constant. 

  • Adaugi în chestionarele create întrebări despre cum a fost experiența lor la SPA de exemplu, ce le-a plăcut cel mai mult, ce ar îmbunătăți etc. 
  • Vei primi mai apoi răspunsurile clienților într-un format foarte simplu de înțeles, unde le poți analiza și poți descoperi lucrurile care prezintă interes pentru tine, iar mai apoi poti dezvolta o noua strategie pe baza acestora. 

Planuri

Start

50€

lunar

Alegerea perfectă pentru o microîntreprindere

Business

100€

utilizator/lunar

Alegerea perfectă pentru întreprinderile mici si mijlocii

Corporate

La cerere

Perfect pentru companiile mari, care au nevoie de un flux personalizat

Unii din clientii nostrii