Ministere

Total Survey poate fi implementată cu succes în orice minister.

Aceasta poate ajuta la o mai bună comunicare cu cetățeanul pentru a combate corupția, a îmbunătății serviciile oferite de stat și multe altele, oferind date importante despre eficiența, transparența și integritatea proceselor.

Instituții subordonate

Ministerul Sănătății

Pentru Ministerul Sănătății, Total Survey poate funcționa ca un instrument de colectare a datelor despre experiențele pacienților în spitalele publice.

Ministerul Educației

Implementată de Ministerul Educației, aplicația Total Survey poate colecta feedback de la părinți, elevi și profesori despre sistemul de învățământ.

Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor poate utiliza Total Survey pentru a evalua starea infrastructurii și pentru a detecta cazuri de corupție sau ineficiență.

Ministerul Finanțelor

Ministerul Finanțelor poate utiliza Total Survey pentru a evalua mai bine eficiența gestionării financiare și pentru a detecta potențiale cazuri de corupție sau ineficiență în sistemul fiscal.

Icon Color11

Ministerul Afacerilor Interne

Pentru Ministerul Afacerilor Interne, Total Survey poate fi folosită pentru a evalua eficiența gestionării organelor de ordine și pentru a detecta potențiale cazuri de corupție. 

Ministerul Justiției

Ministerul Justiției ar putea beneficia de utilizarea platformei Total Survey pentru a evalua eficiența sistemului judiciar și pentru a identifica eventuale situații de corupție.

Ministerul Apărării

Pentru Ministerul Apărării Naționale, este crucial să se evalueze eficiența sistemului de apărare și să se identifice corupția, iar Total Survey poate contribui semnificativ în aceste aspecte.

Ministerul Culturii

În cadrul Ministerului Culturii, evaluarea eficacității sistemului cultural și depistarea potențialelor cazuri de corupție sau ineficiență reprezintă aspecte de o importanță deosebită.

Icon Color17

Ministerul Afacerilor Externe

În sfera Ministerului Afacerilor Externe, evaluarea eficienței sistemului diplomatic și detectarea potențialelor nereguli sau slăbiciuni în domeniul relațiilor internaționale sunt cruciale.

Ministerul Economiei

La Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, analiza eficienței sistemului economic și căutarea problemelor în afaceri și turism, reprezintă aspecte esențiale funcționării.

Ministerul Investițiilor

Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, evaluarea eficienței investițiilor, identificarea corupției și ineficienției în proiecte, verificând faptul că se respectă standardele europene.

Ministerul Dezvoltării

Pentru Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, se poate evalua eficiența dezvoltării infrastucturii și se pot căuta cazuri de corupție sau ineficiență în administrația publică.

Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este gardianul vital al fertilității noastre, promovând nu doar creșterea recoltelor, ci și prosperitatea comunităților rurale.

Ministerul Energiei

În ceea ce privește Ministerul Energiei, evaluarea eficienței de generare și distribuție a energiei și identificarea cazurilor de corupție sau ineficiență în sfera energetică, sunt factori semnificativi.

Ministerul Cercetării

În cadrul Ministerului Cercetării, examinarea eficienției cercetării și dezvoltării, detectând cazuri de corupție sau ineficiență în inovație și digitalizare, sunt aspecte cruciale.

Ministerul Mediului

Ministerul Mediului, Apelor si Pădurilor poate analiza eficiența protecției mediului și poate identifica corupția ori ineficiența în administrarea resurselor naturale.

Ministerul Familiei

La Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, examinarea politicilor pentru eficiență și combaterea discriminării în promovarea egalității de șanse, este o necesitate.

Ministerul Muncii

Cand vine vorba despre Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, evaluarea eficacității sistemului de gestionare a muncii și identificarea neregulilor în domeniu au o importanță enormă.

Planuri

Business

50€

lunar

Alegerea perfectă pentru o microîntreprindere

Corporate

100€

utilizator/lunar

Alegerea perfectă pentru întreprinderile mici si mijlocii

Custom

La cerere

Perfect pentru companiile mari, care au nevoie de un flux personalizat

Unii din clientii nostrii