Cum te poate ajuta Total Survey ca manager de restaurant?

Ești responsabil de gestionarea unui restaurant? Cu ajutorul aplicației Total Survey poti supraveghea comportamentul si performanța angajaților, evalua calitatea serviciilor, primi feedback instant de la clienți, îmbunătăți nivelul de satisfacție al acestora pe baza datelor conectate, poți optimiza operațiunile și multe altele.

Vei putea să verifici dacă angajații își îndeplinesc atribuțiile corespunzător, în timp real, pe telefon

Prin crearea unor chestionare personalizate pentru clienți, vei putea obține: 

  • Toate informațiile dorite despre calitatea serviciilor furnizate de echipa ta. 
  • Vei afla direct de la clienți despre calitatea preparatelor, servire, atmosfera etc. 
  • Vei putea identifica punctele forte si unde trebuie sa iei măsuri etc.

Ce părere au clienții despre restaurantul tău?

Cu Total Survey vei afla acest lucru direct de la ei! 

Prin intermediul chestionarelor personalizate ce pot fi create cu Total Survey vei afla mult mai transparent si mai simplu care este părerea clientilor despre restaurantul pe care il administrezi. De exemplu: 

  • Poti colecta feedback cu privire la preparatele oferite, dar poti primi si sugestii de îmbunătățire a preparatelor/ seviciilor. 
  • Clienții pot accesa chestionarele prin codul QR pus pe masă.
  • Răspunsurile colectate pot fi analizate, iar mai apoi folosite pentru a te ajuta sa dezvolți o strategie de îmbunătățire a serviciilor/produselor etc. 

Află în timp real când ospătarii nu se comportă ca atare

Dacă și tu manageriezi un restaurant, mult ca sigur si tu iti doresti ca serviciile de servire oferite sa fie unele cat se poate de calitative, iar acestea nu pot fi îmbunătățite decat aflând direct de la clienți cum se comportă ospătarii. Aplicația Total Survey îți poate fi de folos pentru: 

  • Aplicația conține și “răspunsuri alarmă” care o dată trimise de către clienți, te avertizează instant despre comportamentul unuia sau a mai ulițe ospătari ce lasă de dorit. 
  • Poti afla ce părere au clienții despre modul în care ospătarii se comportă, dar și alte aspecte relevante pentru tine. 
  • Mai apoi tot ce iti rămâne de facut este sa colectezi răspunsurile, care vor fi prezentate într-un format foarte simplu de înțeles, și să faci o selecție a celor mai buni anagajați.

Planuri

Start

50€

lunar

Alegerea perfectă pentru o microîntreprindere

Business

100€

utilizator/lunar

Alegerea perfectă pentru întreprinderile mici si mijlocii

Corporate

La cerere

Perfect pentru companiile mari, care au nevoie de un flux personalizat

Unii din clientii nostrii