Cum te poate ajuta Total Survey ca propietar de magazin?

Te ocupi de managementul unui magazin? Daca da, aplicatia Total Survey iti poate ușura considerabil munca! Cu ajutorul acesteia poti supraveghea comportamentul angajaților, ai șansa de a obține părerile clientilor in timp real, sincere si la obiect, poti descoperi care sunt cele mai cerute produse si multe alte lucruri de acest fel care te vor ajuta in ceea ce priveste optimizarea.

Vei fi capabil sa verifici daca angajații își îndeplinesc atribuțiile asa cum trebuie, direct din experiența clientilor

Aplicatia Total Survey are la baza crearea unor chestionare personalizate, adresate clientilor. Aceste chestionare te vor ajuta sa: 

  • Obtii informațiile dorite despre calitatea serviciilor oferite de echipa ta; 
  • Obții informatii de la clienți, legate de calitatea produselor, atmosfera din magazin, atitudinea personalului etc. 
  • Cu ajutorul datelor colectate prin intermediul chestionarelor poti imbunatati constant lucrurile sau poti lua măsuri imediate atunci cand este nevoie. 

Cum percep clienții experiența de cumpărături in magazinul tau?

Prin intermediul chestionarelor personalizate pe care le poti realiza (sau le poti găsi gata facute) in aplicatia Total Survey, vei afla care este perspectiva clientilor asupra gamei de produse si servicii oferite. Pe scurt, ce părere au acestia despre întreaga experiența de cumpărare pe care le-o oferi. Spre exemplu:

  • Dacă îți doresti să afli părerea clientilor cu privire la produsele tale, poti colecta feedback cu privire la calitatea acestora si poti cere chiar si sugestii pentru îmbunătățiri.
  • O data ce ai colectat datele clientilor ce obișnuiesc sa-ti calce destul de des pragul, iti va fi foarte usor ca mai apoi sa le trimiți oricând doresti chestionare pe care sa le completeze.
  • De asemenea, trimițând constant astfel de chestionare, esti mereu la curent cu ceea ce cred clienții tai despre tine si cu preferintele pe care acestia le au.

Poti evalua diversitatea de produse pe care le ai in magazin, avand o perspectiva obiectiva

O gama larga de produse iti poate oferi si destul de multa neclaritate. Ne-am gândit si la acest aspect! Iar aplicatia Total Survey, cu ajutorul multitudinii de chestionare ce pot fi create, iti poate fi de mare ajutor: 

  • Aflii ce tip de produse caută si isi doresc clienții tai, care sunt categoriile de produse preferate si cel mai bine vândute, ce si-ar dori sa găsească in magazin etc. 
  • Informațiile colectate in urma chestionarelor te vor ajuta sa ai o alta perspectiva asupra lucrurilor cand vine vorba de refacerea stocurilor si sa adaugi produse exact pe placul clientilor, fara sa mergi la risc. 
  • Toate aceste lucruri vor contribui nespus de mult la creșterea vânzărilor, mai ales ca răspunsurile la chestionare sunt foarte usor de interpretat.

Planuri

Business

50€

lunar

Alegerea perfectă pentru o microîntreprindere

Corporate

100€

utilizator/lunar

Alegerea perfectă pentru întreprinderile mici si mijlocii

Custom

La cerere

Perfect pentru companiile mari, care au nevoie de un flux personalizat

Unii din clientii nostrii