Un instrument eficient pentru Consiliul Județean

Consiliul județean poate cumpăra aplica Total Survey pentru toate instituțiile subordonate, având control daca se doreste asupra feedback-ului primit de fiecare instituție, dar și asupra propriului feedback. 

Prin intermediul acestei aplicații, Consiliul Județean are acces asupra problemelor găsit prin intermediul aplicatiei (ex. cum ar fi corupția la nivelul instituției, atitudinea negativa a functionarilor fata de cetateni, timpi foarte mari pentru diverse cereri etc.)

Instituții subordonate

Spitale

Consiliul Județean poate folosi aplicația pentru a monitoriza și îmbunătăți serviciile spitalelor din subordine.

Învățământ

Consiliul Județean poate implementa aplicația pentru a evalua starea învățământului în școlile din județ.

Infrastructură

Prin intermediul Total Survey, Consiliul Județean poate colecta date despre starea infrastructurii de transport și de utilități publice din județ.

Icon Color8

Biblioteci

Prin intermediul implementării unei rețele de feedback în cadrul unei biblioteci județene , Consiliul Județean poate colecta date despre serviciile oferite de către bibliotecile publice.

Icon Color11

Centre culturare

Cu ajutorul chestionarelor Total Survey, cetățenii își pot spune părerea despre evenimentele culturale pe care și le-ar dori, care urmează să aibă loc sau care au avut deja loc.

Icon Color1

Muzee

Cu ajutorul unei aplicații în pas cu trendurile digitale, așa cum este Total Survey, muzeele pot redeveni un punct de atracție în județe.

Icon Color9

Teatre

Cu ajutorul unei aplicații inovative, adaptate la noul trend tehnologic și la tendințele digitale din prezent, teatrele își pot găsi din nou locul în inimile cetățenilor.

ISU

Aplicația Total Survey poate fi folositoare chiar și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pe care îl ajută să devină mai eficient în prevenirea și gestionarea situațiilor de criză.

Direcția de pază

Prin utilizarea unei aplicații moderne și adaptate la toate cerințele de securitate actuale, direcțiile de pază pot fi mult mai eficiente în prevenirea și gestionarea situațiilor de risc.

Drumuri județene

Prin implementarea aplicației, administrațiile drumurilor județene pot optimiza gestionarea și întreținerea rețelei de drumuri.

Ofertă specială! 50% discount

Până pe data de 31 decembrie, oferim un pachet de 10 conturi Corporate la pret de 500€

Planuri

Start

50€

lunar

Alegerea perfectă pentru o microîntreprindere

Business

100€

utilizator/lunar

Alegerea perfectă pentru întreprinderile mici si mijlocii

Corporate

La cerere

Perfect pentru companiile mari, care au nevoie de un flux personalizat

Unii din clientii nostrii