Un instrument eficient pentru Consiliul Județean

Aplicația Total Survey ajută Consiliul Județean (CJ) să monitorizeze și să gestioneze feedback-ul primit de la instituțiile subordonate, asigurând un control riguros asupra calității serviciilor și a eventualelor probleme, cum ar fi corupția.

Un instrument indispensabil pentru transparență în activitatea CJ

Aplicația Total Survey este o soluție inovatoare care poate facilita transmiterea și colectarea feedbackului de la cetățeni, ajutând astfel Consiliul Județean să își îmbunătățească activitatea.

– Feedback constant: Aplicația Total Survey permite Consiliului Județean să primească feedback constant și în timp real de la cetățeni, ceea ce poate contribui la identificarea punctelor slabe și la luarea de măsuri pentru remedierea lor.

– Control asupra instituțiilor subordonate: Prin implementarea aplicației în toate instituțiile subordonate Consiliului Județean, acesta poate avea control asupra feedbackului primit de fiecare instituție în parte, putând monitoriza și îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de acestea.

Institutii subordonate care pot folosii Survey

Bibliotecă

Text informativ

2-3 randuri

Centre Culturale

Text informativ

2-3 randuri

Muzee

Text informativ

2-3 randuri

Teatre

Text informativ

2-3 randuri

Centre educaționale

Text informativ

2-3 randuri

Inspectorate pentru situații de urgență ( ISU )

Text informativ

2-3 randuri

Direcția de pază

Text informativ

2-3 randuri

Drumuri județene

Text informativ

2-3 randuri

Exemplu 2

Cu ajutorul unor chestionare bine formulate pe care să le trimiți clienților tăi, vei afla care este perspectiva acestora față de produsele sau serviciile tale. De exemplu, dacă vinzi produse din gama beauty, cu ajutorul acestor chestionare vei descoperi dacă produsele tale sunt satisfăcătoare pentru cliente, dar și cum le poți îmbunătăți. 

  • Primul pas este să colectezi contactele clienților tăi, iar mai apoi să le trimiți chestionare cu privire la experiența pe care au avut-o folosind produsele tale. 
  • În final, vei primi răspunsurile clienților tăi, iar tot ce-ți mai rămâne de făcut este să le analizezi și să tragi o concluzie, iar mai apoi să te decizi asupra unei potențiale strategii. 

Planuri

Business

50€

lunar

Alegerea perfectă pentru o microîntreprindere

Corporate

100€

utilizator/lunar

Alegerea perfectă pentru întreprinderile mici si mijlocii

Custom

La cerere

Perfect pentru companiile mari, care au nevoie de un flux personalizat

Unii din clientii nostrii